снмкa: pexels.comЗвездите от филмовата поредица Хари Потър - Даниел Радклиф, Ема

...
снмкa: pexels.comЗвездите от филмовата поредица Хари Потър - Даниел Радклиф, Ема
Коментари Харесай

Готви се специален епизод на Хари Потър

снмкa: pexels.com

Звездите от филмовата поредност " Хари Потър " - Даниел Радклиф, Ема Уотсън и Рупърт Гринт, както и други артисти от истинския план са били поканени да вземат участие в специфичен епизод, отдаден на 20-годишнината от премиерата на първия филм. Това оповестява вестник „ The Sun ”, базирайки се на личен източник.

Уточнява се, че планът възнамерява да пресъздаде някои от обичаните моменти на почитателите, да вземем за пример качването на борда на " Хогуортс Експрес ", с който се стига до магическото учебно заведение.

Съобщава се, че концепцията за събиране на актьорите може да е хрумнала на продуцентите след невероятния триумф на специфичния епизод на „ Приятели ”. Въпреки това, към този момент звездите от " Хари Потър " не са удостоверили присъединяване си в плана, предава Българска национална телевизия.

" Шоуто е обгърнато в тайнственост, защото тези, които работят по франчайза, желаят първо да привлекат оптимален брой гении. Ще бъде ужасно, в случай че могат да се оправят с това и да се спогодят за заплащането на актьорите, с цел да могат да ги съберат още веднъж ”, съобщи източникът пред вестника.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР